Stagiair Marketing

Verkoopadviseur (m/v)

Kranenbrink Zorghulpmiddelen B.V. is een snelgroeiend bedrijf en levert revalidatie- en zorghulpmiddelen als scootmobielen, rolstoelen en rollators. Onze missie is om mensen weer mobiel te maken. Voor onze winkels in Brummen en Velp (Gld) zoeken wij een gedreven verkoopadviseur voor tenminste 24 uur per week. Je zult afwisselend aan de slag gaan in beide winkels.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als verkoopadviseur verkoop je onze producten, van rollator tot scootmobiel en van driewielfiets tot badkamersteun. Je geeft onze klanten een eerlijk advies over onze producten, zorgt ervoor dat ze tevreden naar huis gaan en ook de volgende keer weer voor onze winkel kiezen. De werkzaamheden bestaan oa uit:

– Je geeft een eerlijk advies waar de klant het meest mee geholpen is;
– Je zorgt voor een optimale winkelpresentatie;
– Je levert de aangeschafte scootmobiel of driewieler aan huis af
– Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van een verkoop.

 

Wat heb je nodig als verkoopadviseur?

Als verkoopadviseur ben je oprecht geïnteresseerd in onze klanten en ben je enthousiast en representatief. Verkopen is jouw passie! Je communiceert makkelijk en kunt goed overweg met klanten, leveranciers en collega’s. Verder vragen wij het volgende van jou:

– Je hebt minimaal mbo-3 werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond;
– Je hebt ervaring als verkoopmedewerker/-adviseur;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, zodat je makkelijk naar beide winkels kunt reizen;
– Wanneer je bij ons in dienst komt dan vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en één of meer referenties.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Kranenbrink Zorghulpmiddelen B.V. werk je in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een marktconform salaris dat past bij de functie, ervaring en prestaties. Wij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen door te investeren in opleiding, begeleiding en ontwikkeling.

 

Interesse?

Heb jij de juiste drive om voor onze klanten het verschil te kunnen maken? Neem dan contact op met de heer Jesse Wilbrink, algemeen directeur, via j.wilbrink@kranenbrink.nl.