Tweedehands scootmobielen

Koop een gebruikte scootmobiel online bij Kranenbrink

Wilt u een nieuwe scootmobiel kopen? Of kiest u toch liever voor het kopen van een tweedehands scootmobiel? Een scootmobiel, nieuw of gebruikt, biedt uitkomst voor als u minder mobiel bent geworden. Daarom is Kranenbrink het juiste adres voor u. Wij zijn specialist in mobiliteitsproducten en zorghulpmiddelen. We hebben een ruim aanbod scootmobielen, rollators, rolstoelen en diverse andere hulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken en waardoor u zich langer en beter kunt verplaatsen. Daarom kunt u bij ons ook een tweedehands scootmobiel kopen. Zo’n gebruikte scootmobiel functioneert uiteraard nog prima en is veel voordeliger in de aanschaf. Kijk in de webshop naar ons aanbod, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze tweedehands scootmobielen.

Mercurius 4D Street
  • Vertrouwde kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Instructies & installatie bij u op locatie
  • Groot assortiment
  • Google Rating

Waarom een gebruikte scootmobiel kopen?

Als u ervoor kiest om een tweedehands scootmobiel te kopen, dan kiest u voor een model dat nog zeer goed functioneert. Het voordeel van een gebruikte scootmobiel is dat hij veel goedkoper is dan een nieuw model. Een nadeel is dat hij minder lang meegaat dan een nieuwe en dat hij wellicht gebruikssporen heeft. Als dat geen bezwaar is voor u, dan bent u met een tweedehands scootmobiel veel voordeliger uit. Bovendien krijgt u op een gebruike scootmobiel ook garantie, net als bij het kopen van een nieuw model. Wij begrijpen dat het aanschaffen van een scootmobiel niet over één nacht ijs gaat. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor informatie en advies over het kopen van een nieuwe of tweedehands scootmobiel. En wilt u een testrit maken? Wij horen het graag van u!

Tweedehands scootmobiel kopen met 3 of 4 wielen?

Kiest u voor een scootmobiel met 3 of 4 wielen? De modellen met 3 wielen zijn lichter van gewicht en hebben een grote wendbaarheid dankzij hun kleine draaicirkel met één voorwiel. Dat maakt een model met 3 wielen handig voor gebruik binnenshuis. De scootmobiel met 4 wielen is uiteraard een stuk zwaarder, maar ook stabieler. Hij heeft een betere wegligging, waardoor u minder last heeft hobbels of oneffenheden op de weg.

Opvouwbare tweedehands scootmobiel

U kunt ook kiezen voor een opvouwbaar model tweedehands scootmobiel. Los van de zeer voordelige aanschafprijs, heeft dit model nog een aantal interessante voordelen. Door de goede wendbaarheid en de compacte vormgeving is een opvouwbare scootmobiel zeer geschikt voor kortere ritten. Denk bijvoorbeeld aan verplaatsing in en om uw huis, of een snelle boodschap bij de supermarkt om de hoek. Ook wanneer u op vakantie gaat, is een opvouwbare scootmobiel een ideale, en ook voordelige optie. U kunt hem in een paar seconden opvouwen en als een trolley eenvoudig met u meenemen.

Afspraak maken voor meer informatie of gratis testrit

Wilt u een afspraak voor meer informatie over onze nieuwe of gebruikte scootmobielen? Of wil u een gratis testrit maken? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. U kunt ons ook mailen via info@kranenbrink.nl.