Scootmobiel kopen

Scootmobiel online kopen bij Kranenbrink

Wilt u een scootmobiel kopen? Een scootmobiel biedt uitkomst voor als u zelf minder mobiel bent geworden. Daarom is Kranenbrink het juiste adres voor u. Wij zijn dé specialist op het gebied van diverse mobiliteitsproducten en zorghulpmiddelen. We hebben een ruim aanbod scootmobielen, rollators, rolstoelen en diverse andere hulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken en waardoor u zich langer en beter kunt verplaatsen. Onze scootmobielen zijn eenvoudig te koop in onze online webshop, aan huis of in onze showroom.

Mercurius 4D Street
  • Vertrouwde kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Instructies & installatie bij u op locatie
  • Groot assortiment
  • Google Rating

Scootmobielen kopen bij Kranenbrink

Een scootmobiel is een voertuig met 3 of 4 wielen dat speciaal is ontwikkeld voor mensen die (tijdelijk) niet goed ter been zijn of die een beperking hebben. Een scootmobiel is een zeer handig hulpmiddel voor als u lichamelijke klachten en/of een lichamelijke beperking heeft. Door het kopen van een scootmobiel kunt u zich toch eenvoudig verplaatsen zonder dat u afhankelijk bent van andere mensen. Bij Kranenbrink kiezen wij ervoor om uitsluitend scootmobielen aan te bieden van grote en succesvolle merken als Vermeieren en Invacare. Ook hebben wij een (beperkt) assortiment gebruikte scootmobielen voor u in de aanbieding.

Scootmobiel kopen met persoonsgebonden budget

Als u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget (PGB), ontvangt u van de overheid een vast bedrag dat u kunt gebruiken om een scootmobiel te kopen bij ons. De hoogte van dit bedrag verschilt per gemeente. Wilt u bij ons een scootmobiel kopen en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een PGB? Dan kunnen wij u informeren over het aanvragen van een persoonsgebonden budget. Neem dan gerust even contact met ons op.

Voordelen scootmobiel kopen bij Kranenbrink

De voordelen van een scootmobiel kopen bij Kranenbrink zijn:

  • Gratis verzending
  • Uiterlijk binnen 1 week in huis
  • Veilig betalen via iDeal, Bancontact of Creditcard
  • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Focus op klanttevredenheid

Scootmobiel aanvragen via de Wmo

Een scootmobiel aanvragen kunt u doen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u recht heeft op een scootmobiel uit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Gemeenten zijn helaas steeds terughoudender in het verstrekken van een scootmobiel. Wij kunnen voor u altijd proberen een scootmobiel aan te vragen.

Overige hulpmiddelen van Kranenbrink

Naast ons ruime assortiment in scootmobielen, rolstoelen en rollators kunt u bij Kranenbrink ook terecht voor diverse andere hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krukken, wandelstokken, sanitaire hulpmiddelen en oprijplaten.

Afspraak maken voor meer informatie of gratis testrit

Wilt u een afspraak voor meer informatie over onze scootmobielen, of wil u een gratis testrit maken? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. En ons e-mail adres is:info@kranenbrink.nl. Een scootmobiel van Kranenbrink: daar kunt u gerust mee thuiskomen!