Scootmobiel kopen in Arnhem bij Kranenbrink

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Arnhem? Bij Kranenbrink vindt u veilige en betrouwbare scootmobielen van zeer goede kwaliteit. Wij zijn dé specialist op het gebied van diverse mobiliteitsproducten en zorghulpmiddelen. Ons ruime aanbod bestaat uit onder andere scootmobielen, rollators, rolstoelen en andere hulpmiddelen. U kunt ons totale aanbod scootmobielen in onze webshop bekijken of langskomen in onze showroom. Wij verwelkomen u graag! Wilt u een scootmobiel bij u thuis in Arnhem uitproberen voordat u overgaat tot een aankoop? Dat snappen we helemaal. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs zodat u het scootmobiel zelf kan ervaren. U kunt hier gratis en vrijblijvend een thuisdemonstratie aanvragen.

Aanbod Arnhem scootmobiel

In ons ruime aanbod vindt u verschillende type scootmobielen. Zo heeft u onder andere keuze uit https://www.kranenbrink.nl/product-categorie/scootmobielen/opvouwbare-scootmobielen/, vaste scootmobielen en tweedehands scootmobielen. Weet u al welk type scootmobiel het beste bij u past? Elk scootmobiel heeft zo z’n voor- en nadelen. Zo is een opvouwbare scootmobiel ideaal voor als u regelmatig uitstapjes maakt. Heeft u hulp nodig nij het maken van een keuze? Dan raden we het u gebruik te maken van het filtermodel op de website. Zo kunt u gemakkelijk uw voorkeuren doorgeven zoals bijvoorbeeld de gewenste actieradius of de prijsklasse waarbinnen u op zoek bent. Hierdoor wordt uw zoektocht naar scootmobielen toch een stukje makkelijker. Neem gerust een kijkje op onze webshop en ontdek welk scootmobiel aan u wensen en behoeftes voldoet.

Voordelig scootmobiel in Arnhem met PGB

Komt u in aanmerking voor een persoonlijk budget (PGB)? Dan krijgt u van de overheid een vast bedrag waarmee u bij Kranenbrink een scootmobiel kunt kopen in Arnhem. De hoogte van dit bedrag kan per gemeente verschillen. Overweegt u een scootmobiel te kopen in Arnhem, maar wilt u eerst weten of u in aanmerking komt voor een PGB? Wij informeren u graag over het aanvragen van een persoonsgebonden budget. Neem contact op met Kranenrbink voor meer informatie.

Scootmobiel Arnhem bij Kranenbrink

Het bestellen en leveren van onze scootmobielen gaat razendsnel, en de prijs is altijd scherp. Alle voordelen op een rijtje:

  • Nieuwe scootmobiel
  • Gratis verzending
  • Uiterlijk binnen 1 week in huis
  • Veilig betalen via iDeal, Bancontact of Creditcard
  • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Focus op klanttevredenheid

Wij bieden enkel scootmobielen van topmerken, waaronder Invacare en Life and Mobility, aan die veilig en betrouwbaar zijn. Op deze manier kunnen we u vele jaren rijplezier en optimale mobiliteit garanderen!

Scootmobiel kopen Arnhem

Wilt u een scootmobiel Arnhem kopen bij Kranenbrink maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een goede beslissing? Plan dan een afspraak voor meer informatie over onze scootmobielen, of vraag een gratis testrit aan. Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. En ons e-mail adres is: info@kranenbrink.nl.