Scootmobiel accu van Kranenbrink

Bestel bij Kranenbrink een scootmobiel accu

Heeft u een (nieuwe) scootmobiel accu nodig? Bij Kranenbrink, specialist in zorghulpmiddelen, kunt u een scootmobiel accu bestellen. Onze accu’s zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn scherp geprijsd. Vanwege hun krachtige stroomafgifte zijn onze accu’s zeer geschikt voor het aandrijven van uw scootmobiel. Uiteraard hoort bij uw scootmobiel accu ook een hoge kwaliteit acculader. Wij hebben een ruim aanbod scootmobielen, scootmobiel accu’s en andere hulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken en waardoor u zich langer en beter kunt verplaatsen.

Leo Accu
  • Vertrouwde kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Instructies & installatie bij u op locatie
  • Groot assortiment
  • Google Rating

De kracht van onze scootmobiel accu

De accu’s die wij bij Krakenbrink leveren zijn geheel onderhoudsvrij. Daarnaast is er geen sprake van morsen of lekken en zijn de accu’s vibratiebestendig. Daardoor kunt u veel en vaak gebruikmaken van uw scootmobiel. Met de juiste scootmobiel accu zal de prestatie en veiligheid van uw scootmobiel verbeteren en het maakt het opladen en onderhoud eenvoudiger en sneller. Daarmee bespaart u op de lange termijn veel geld.

Soorten accu’s voor uw scootmobiel

Bij Kranebrink kunt u kiezen voor twee soorten accu’s voor uw scootmobiel.

  1. Move MPX accu’s: onderhoudsvrije scootmobiel accu. Geproduceerd met de modernste technieken onder strenge kwaliteitseisen. Move accu’s bestaan uit Gel accu’s met een lange levensduur en AGM accu’s met een hoge energiedichtheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
  2. MK Gelaccu’s: MK Gelaccu’s presteren beter dan andere accu’s en gaan langer mee. De meeste scootmobiel fabrikanten kiezen voor MK Gelaccu’s omdat ze minder dan 2% zelfontlading per maand hebben en dat er zeer weinig verlies is bij opslag. Met andere woorden: dit is een zeer hoogwaardige en betrouwbare scootmobiel accu.

Contact opnemen met Kranenbrink

Heeft u vragen over de meeste geschikte scootmobiel accu voor u? Bel of mail ons gerust. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. En ons e-mail adres is: info@kranenbrink.nl. Met een scootmobiel accu van Kranenbrink kunt u gerust thuiskomen!