Scootmobiel aanvragen met Kranenbrink

Wij helpen u uw scootmobiel aanvragen

Heeft u een scootmobiel nodig? Via Kranenbrink, specialist in zorghulpmiddelen, kunt u uw scootmobiel aanvragen. Een scootmobiel zorgt ervoor dat u zelf boodschappen kunt blijven doen en een ommetje kunt maken. Een scootmobiel is heel geschikt als u niet goed ter been bent en een rollator of een wandelstok voor u ook geen optie is. U komt dan wellicht in aanmerking via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) om een scootmobiel aan te vragen. Heeft u daar hulp bij nodig? Wij helpen u een scootmobiel aanvragen. Neem dus snel contact met ons op en het wordt spoedig geregeld.

Mercurius 4D Street
  • Vertrouwde kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Instructies & installatie bij u op locatie
  • Groot assortiment
  • Google Rating

Waarom een scootmobiel aanvragen?

Zoals hierboven aangegeven, is een scootmobiel aanvragen een goede keuze als u merkt dat u slecht(er) ter been wordt en daardoor steeds moeilijker uw dingen kunt doen, zoals boodschappen doen, een wandelingetje maken of een bezoekje brengen aan de buren. Door het kopen van een scootmobiel kunt u zich toch eenvoudig verplaatsen zonder dat u afhankelijk bent van andere mensen.

Voordelen scootmobiel onderdelen kopen bij Kranenbrink

De voordelen van een scootmobiel accu kopen bij Kranenbrink zijn:

  • Gratis verzending
  • Uiterlijk binnen 1 week in huis
  • Veilig betalen via iDeal, Bancontact of Creditcard
  • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Focus op klanttevredenheid

Scootmobiel kopen met PGB

Komt u in aanmerking voor een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Dan ontvangt u van de overheid een vast bedrag dat u kunt gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld een scootmobiel. De hoogte van dit budget is per gemeente verschillend. Wanneer u graag meer informatie ontvangt over het aanvragen van een PGB, neem dan gerust even contact met ons op.

Verstrekking in natura

Een andere mogelijkheid om scootmobiel aan te vragen is door een aanvraag in natura. De gemeente verwijst u dan door naar de bij de gemeente bekende contractpartner. Deze partij heeft een aantal standaard hulpmiddelen in hun assortiment die u dan kunt gebruiken. Het grote nadeel hiervan is dat u niet zelf kunt kiezen welk merk of model scootmobiel aan u wordt verstrekt.

Scootmobiel aanvragen via de Wmo

Een scootmobiel aanvragen kunt u doen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u recht heeft op een scootmobiel uit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Gemeenten zijn helaas steeds terughoudender in het verstrekken van een scootmobiel. Wij kunnen voor u altijd proberen een scootmobiel aan te vragen.

Afspraak maken voor meer informatie of gratis testrit

Wilt u een afspraak voor meer informatie over onze scootmobielen, of wil u een gratis testrit maken? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. En ons e-mail adres is:info@kranenbrink.nl. Een scootmobiel van Kranenbrink: daar kunt u gerust mee thuiskomen!