Rollator kopen

Voor iedereen hebben wij een passende rollator

Wanneer gaat u een rollator kopen? Wanneer u meer stabiliteit en ondersteuning nodig heeft tijdens het lopen. Kranenbrink is het juiste adres voor het kopen van zorghulpmiddelen en mobiliteitsproducten. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het kopen van een rollator, scootmobiel, rolstoel en diverse andere zorghulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken en waardoor u zich langer en beter kunt verplaatsen. Een topkwaliteit rollator kunt u kopen in onze online webshop, aan huis of in onze showroom.

  • Vertrouwde kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Instructies & installatie bij u op locatie
  • Groot assortiment
  • Google Rating

Wanneer een rollator kopen?

Bent u bang om te vallen? Zodra u merkt dat u wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij het lopen, wordt het wellicht tijd om een rollator te kopen. Dat is geen makkelijke beslissing, want daarmee geeft een deel van uw zelfredzaamheid op. Maar als u weet dat een rollator u houvast en vertrouwen geeft wanneer u zich wilt verplaatsen, is die beslissing wat makkelijk te maken.

Ruim aanbod rollators bij Kranenbrink

Ons assortiment rollators bestaat uit standaard of lichtgewicht modellen van de bekende kwaliteitsmerken, waaronder rollators van Vermeiren. Onze rollators zijn standaard voorzien van een parkeerrem, zodat u op een veilige manier op uw rollator kunt zitten. Een aantal modellen is ook als opvouwbaar model leverbaar. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste model als u een rollator wilt kopen. Neem dus gerust contact met ons op voor het maken van een adviesgesprek en/of het vergelijken van de verschillende modellen.

Rollator kopen voor binnen of buiten?

Heeft u een rollator nodig voor binnen of voor buiten? Of wilt u een rollator kopen voor zowel binnen- als buitengebruik? Als u kiest voor een rollator voor binnen, dan volstaat meestal een lichtgewicht model met 3 wielen. Die is zeer wendbaar. Dit model is uitgevoerd met een dienblad in plaats van een zitting. Heeft u liever een rollator voor buiten? Kies dan voor een model met grotere wielen, zodat u goed over obstakels kunt rijden. Een rollator voor buiten is voorzien van een zitje, zodat u kunt uitrusten als dat nodig is.

Opvouwbare rollator

Met een opvouwbare rollator kiest u voor een model dat u handig kunt meenemen, in de auto bijvoorbeeld. U kunt hem opvouwen tot een compact pakketje en hij gaat dus graag met u mee op reis! Deze rollators zijn handig voor gebruik binnenshuis, maar ze zijn gevoelig voor obstakels buiten op straat. De lichtgewicht rollator heeft meestal 3 wielen.

Voordelen van een rollator kopen bij Kranenbrink

We hebben de voordelen van een rollator kopen bij Kranenbrink voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis verzending
  • Uiterlijk binnen 1 week in huis
  • Veilig betalen via iDeal, Bancontact of Creditcard
  • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Focus op klanttevredenheid

Meer informatie, rollators vergelijken of brochure aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor meer informatie over onze rollators, wilt u rollators vergelijken, of wilt u een brochure aanvragen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. En ons e-mail adres is: info@kranenbrink.nl. Al onze producten zijn te koop via onze online webshop, aan huis of in onze showroom.