Over ons

Al ruim 10 jaar is de familie Wilbrink actief in de zorghulpmiddelenindustrie. Eerst als producent van aangepaste fietsen, later zijn hier ook scootmobielen, rolstoelen en rollators aan toegevoegd. Al die jaren met maar één doel: mensen weer mobiel maken. Kranenbrink onderscheidt zich door een extreme focus te leggen op klanttevredenheid. Niet voor niets is de slogan: “Onze klanten zijn ons visitekaartje”.

Op het gebied van scootmobielen werkt Kranenbrink samen met gerenommeerde leveranciers als Invacare, Vermeiren en Life & Mobility. Alle scootmobielen zijn uitgebreid getest en voorzien van alle benodigde documentatie op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Het overgrote deel van deze scootmobielen heeft Kranenbrink zelf in het magazijn in Brummen (Gelderland) op voorraad staan. Op deze manier kan de aangeschafte scootmobiel veelal binnen één week bij u thuis afgeleverd worden.


Door onze jarenlange ervaring als producent van aangepaste fietsen hebben wij enorm veel technische kennis in huis. In onze werkplaats te Brummen is ons zeer goed opgeleide personeel dagelijks bezig met het onderhouden en repareren van hulpmiddelen. Daarnaast zijn de lassers en andere metaalbewerkers in staat om, waar nodig en gewenst, op maat gemaakte oplossingen en aanpassingen te fabriceren.

Bent u op zoek naar een scootmobiel of een ander hulpmiddel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om samen met één van onze adviseurs uw wensen en behoeftes door te spreken. Waar nodig kan een geheel vrijblijvend huisbezoek volgen voor een testrit of om voor uw situatie de beste oplossing te vinden.