Douchestoel kopen

Veilige en betrouwbare douchestoelen kopen bij Kranenbrink

Wilt u een douchestoel kopen? Een douchestoel is een hulpmiddel om veilig op te kunnen zitten tijdens het douchen. Het gebruik van een douchestoel maakt het zelfstandig douchen en het werk van een verzorger veiliger en makkelijker. Douchestoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er douchestoelen die aan de muur bevestigd worden en er zijn vrijstaande modellen met anti-slipdoppen, of verrijdbare douchestoelen met wieltjes. Welke douchestoel wilt u kopen? Bij Kranenbrink Zorghulpmiddelen vindt u een ruim aanbod sanitaire hulpmiddelen van de beste leveranciers, waaronder veilige en betrouwbare douchekrukken en douchestoelen.

  • Vertrouwde kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Instructies & installatie bij u op locatie
  • Groot assortiment
  • Google Rating

Douchekruk of douchestoel kopen?

Wilt u een douchestoel kopen of kiezen voor een douchekruk? Als u goed rechtop kunt zitten en over voldoende evenwicht beschikt, geeft een douchekruk u genoeg steun. Als u graag kiest voor extra veiligheid onder de douche, dan kunt u het beste een douchestoel kopen. Een douchestoel heeft namelijk een rugleuning en – bij sommige modellen – armleggers. Met een rugleuning zit u gemakkelijker in een comfortabele houding en zit u niet tegen een koude tegelmuur aan. (Opklapbare) armleggers geven u meer zekerheid als u even uw ogen sluit tijdens het douchen en ze geven u ondersteuning bij het opstaan. Douchestoelen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van anti-slip. Ook hebben douchestoelen een uitsparing voor de persoonlijke hygiëne.

Vrijstaande douchestoel kopen?

Wilt u geen douchestoel aan de muur bevestigen? Dan kunt u een vrijstaande douchestoel kopen. Een vrijstaande douchestoel is vergelijkbaar met een normale stoel en heeft een comfortabele zit en armleuningen, wat het opstaan en zitten een stuk makkelijker maakt.

Douchestoel voor aan de muur

Wanneer u permanent een douchestoel in uw badkamer nodig heeft en u heeft geen ruimte om de stoel op te bergen, dan kunt u een opklapbare douchestoel kopen. Deze bevestigt u aan de muur en kunt u opklappen wanneer hij niet gebruikt wordt.

Ons assortiment

Wmo-vergoeding bij een douchestoel kopen

Als u een douchestoel wilt kopen, dan komt u in sommige gevallen in aanmerking voor een Wmo-vergoeding vanuit uw gemeente. Uw gemeente kan u dat vertellen. Maar wij kunnen u ook informeren over de mogelijkheid van een Wmo-vergoeding voor de douchestoel. Neem daarvoor even contact met ons op.

Meer informatie over douchestoelen

Wilt u ook een veilige en betrouwbare douchestoel kopen? Heeft u vragen over de douchestoelen uit het assortiment van Kranenbrink? Of wilt u meer informatie en advies over een van onze andere zorghulpmiddelen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 085 303 52 27. Ons e-mail adres is: info@kranenbrink.nl.